Tipspromenaden och våfflor vid Hallbystugan

Vinterrundans tipspromenad startar den 5 december, eftersom det är skidspår dragna längs 2 km leden. Vinterrundan går längs Hallbyleden till go-cartbanan och tillbaka till Hallbystugan. Välkomna att njuta av fint vinterväder och en gofika i Hallbystugan efter tipspromenaden.

Här hittar du resultat från Tipspromenaden: https://www.xrundan.com/ifhallbysok-resultat Vinstkupongen skickas till er mejl som ni angav då ni registrerade er i. Ta med mejlet nästa söndag då du går IF Hallby SOK´s tipspromenad.

Hallbystugans tipspromenad har nu fått en ny och modern utformning. Vi använder Xrundan, och frågorna får du digitalt. Varje söndagsmorgon finns det nya frågor att besvara, och Hallbystugans servering med våfflor är öppen söndagar kl.10.00 – 13.00 i samband med tipspromenaden.

Det är alltså nästan som en traditionell tipspromenad, men med permanent uppsatta skyltar Svara på frågorna gör du i mobilen, roligt och enkelt. Frågorna finns kvar hela veckan!

Du laddar ner appen till din telefon och scannar sen en QR kod vid varje skylt för att få upp din fråga. Självklart har vi både vuxen och barnfrågor, tipspromenad är en rolig utflykt för hela familjen! Frågorna finns sedan tillgängliga hela veckan. Du kan läsa mer på www.xrundan.com.

Välkomna!!!