Anmälan till våra träningsgrupper i skidor

Tisdagen den 12 oktober kl 18.00 kör vi igång med skidträningen för säsongen.

I början blir det barmarksträning med löpning, skidgångs-, styrke- och spänstövningar. När snön kommer börjar vi med skidåkning. För ungdomar är det från förskoleklass och uppåt fördelat i fyra grupper; grön, blå, röd och svart. För de äldre åkarna har vi även en motionsgrupp.

Vi kommer att ha träningar på tisdags- och torsdagskvällar (grön grupp och motionsgruppen enbart tisdagar) vid Hallbystugan. Alla träningar leds av våra duktiga tränare.

Skidskytteträning har hållit igång under sommaren och nu under hösten/vintern kommer vi komplettera skidträningen med ett antal extra skytteträningar. Mer info om det kommer längre fram.

Kom gärna och prova på vid några tillfällen och om du vill fortsätta så kan du ansöka om medlemskap här: https://hallbysok.se/sok/bli-medlem.

Nytt för i år är att alla aktiva måste anmälas i ett webformulär för att underlätta vår administration. Detta gäller nya såväl som tidigare åkare. Formuläret hittar du här: Anmälan till träningsgrupp Skidor 2021/22 https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd…/viewform…

Alla är hjärtligt välkomna, både nya skidåkare och ni som har varit med innan!!

För mer information:

Längdåkning, Josefin Lindberg 070-8309977

Skidskytte, Per Wernersson 070-3533325

Motionsgruppen, Annika Elmeke 070-2056379

E-post: skidor@hallbysok.se