Cykelsektionen Information

Varmt välkommen till gemenskapen i IF Hallby Cykel. Vi är ett glatt gäng som gillar att cykla i skogen tillsammans. Till oss är både nybörjare och elit välkomna, vi har grupper för alla.

Anmälan till våra träningsgrupper

Sedan 2020 så gäller det att alla som ska delta i vår verksamhet måste anmäla sig till våra träningsgrupper INNAN man kommer på sin första träning. Mer information om anmälan här.

Medlemskap

Du som deltar i vår verksamhet ska lösa medlemskap i IF Hallby SOK. Detta kan du antingen göra för enskild eller som familj.

Vi har inga övriga kostnader för att delta i vår verksamhet däremot förväntas det att åkare och föräldrar hjälper till vid inkomstbringande aktiviteter som klubben anordnar. Dessa aktiviteter är bland annat Severinsparkeringen, servering vid Hallbystugan, Rallarloppen och Cykelsektionens arrangemang såsom Hallbyrundan. Utöver dessa förekommer arbetsdagar vid Hallbystugan där man förväntas delta efter förmåga

Som medlem så får du många fina förmåner som t ex gratis omklädning/dusch, gratis tillgång till vårt gym möjlighet att träna med våra grupper i både cykel, skidor och orientering. Rabatt på spårkort för skidor samt rabatt på Sportson Jönköping och Öster Cykel.

Du söker ditt medlemskap här på hemsidan.

Informationskanaler

Vi sprider aktuell information via vår hemsida och via vår officiella Facebooksida .

I vår Facebook grupp så har vi en mer lättsam ton och delar bilder, filmer samt informerar och diskuterar. 

Så uppdatera dig på dessa sidor så missar du ingen information.

Tävlingskläder

IF Hallby MTB har tillsammans med Trimtex tagit fram en kollektion av snygga tävlingskläder av hög kvalité. Tävlar du för IF Hallby så förväntas du bära våra tävlingskläder från senaste upplagan.

Vi har klädshopen öppen 3 gånger per år.

Utrustning

När vi tränar och tävlar ska vi bära regelmässig hjälm. Vi rekommenderar även att du använder handskar, sportglasögon och ryggskydd.

Vad gäller cykel så finns det många modeller och prisklasser. Fråga oss ledare om råd så ger vi tips om detta. Vi rekommenderar gärna både Sportson och Öster Cykel i Jönköping som har brett sortiment av cyklar och tillbehör.

Har du frågan så kontakta gärna Eskil Laago (ordförande) 0739-830820 eller Göran Berg 0706-683105.

Varmt välkommen till IF Hallby Cykel