Anmälan till våra träningsgrupper 2021

Anmälan till våra träningsgrupper 2021.

Vi är såklart jätteglada för det stora intresset som finns för våra träningsgrupper. Tack vare att vi nu är rekordmånga ledare så har vi möjlighet att ta emot ännu fler barn och ungdomar är tidigare.

Vi har nu stängt anmälan för barn och ungdomar och jobbar nu för att placera in alla i rätt grupp. Mer information kommer via mail.

Anmälan är öppen för våra motionsgrupper för vuxna. https://forms.gle/CANQtmnF74chqFcw9

Vad händer efter att jag anmält mig?

Ni som fått plats kommer inom de närmsta veckorna får mer information via mail med startdatum, samlingsplats samt kontaktuppgifter.

Vi har gjort en del justeringar från i fjol för att ytterligare förbättra strukturen och självklart följer vi de restriktioner som våra myndigheter ger oss via Riksidrottsförbundet.

Måndagar kl18:00 tränar vår tjejgrupp Pink Ladies för tjejer över 18 år

Tisdagar kl18:00 har vi träningsgrupper för er som tävlar.

Torsdagar kl18:00 har vi träningsgrupper för alla från det året man fyller 6 år.

Varmt välkommen till IF Hallby cykel. 

Hur hanteras dina personuppgifter?

Vi behöver personuppgifterna för att veta vilka som har anmält sig till vår verksamhet, för att kunna sköta närvaroregistrering i IdrottenOnline som gör att vi får bidrag för deltagare i vår verksamhet.

Vi ser också ett behov av att ha bättre koll på anhöriga ifall olyckan skulle vara framme.

Du har när som helst möjlighet att be om att vi tar bort dina personuppgifter. Kontakta Eskil Laago på hallbycykel@gmail.com eller 0739-830820 så ser vi till att information tas bort ur vårt register.