Skidsektionen – Information

IF Hallby Skidor bedriver tränings- tävlings- och motionsverksamhet i alla åldrar och olika nivåer, från nybörjare barn och ungdom, junior och senior, till de allra äldsta klasserna. För barn och ungdom 7-16 år har vi tre olika träningsgrupper med utbildade tränare. För junior- och seniornivå är det olika upplägg beroende på nivå. Här finns finns alltifrån de glada motionärerna som åker lite sporadiskt upp till yppersta elitnivå.

IF Hallby Skidor har en lång tradition av skidverksamhet och är en av södra Sveriges största och mest framgångsrika föreningar. I IF Hallby Skidor finns möjlighet att utöva skidor i trevlig gemenskap i en förening som är öppen för alla.

Vill du utöva din skidträning och tävling under IF Hallby SOKs namn och/ eller söka medlemskap så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Medlemskap söker du direkt via ansökan här på hemsidan (klicka här): Är du intresserad av att börja åka skidor, träna och tävla. Då finns det möjligheter i de olika tränings- och åldersgrupper vi har. Ta gärna direktkontakt med ansvarig tränare.