Inbjudan Vasaloppsresa 2024

Nu är det dax att börja planera inför vinterns Vasalopp, årets Vasaloppsresa 3/3- 5/3 alt 6/3 arrangeras av IKHP/ IF Hallby SOK gemensamt. Den är även öppen för andra klubbar i området.

Resan sker med minibussar från Jönköping.

Logi i Evertsberg i 2 olika förläggningar.

  1. Skyttepaviljongen ca 20-22 platser fördelade på 3 olika rum.
  2. Idrottsklubbens klubbstuga med 6 bäddar/ skolan 10 till 12 bäddar

Mat: Middag fredag kväll, frukost lunch middag på lördag, frukost söndag. För de som åker hem måndag även frukost mån morgon. Middag efter tävlingen på Söndag i Mora bekostar varje deltagare själv.

NYTT FÖR I ÅR : Vi får cateringmat från en restaurang i Älvdalen, den serveras i skolan i Evertsberg fredag kväll och lördag kväll. Frukost äter vi i skolan. Vi åker till Älvdalen och äter vår lunch på lördagen.

Ni anger i anmälan hemresedag samt vilken förläggning ni önskar.

Vallahjälp för de som önskar finns.

De som bor i skyttepaviljongen fred-sönd betalar 3900 inkl resa mat och logi. Fred- månd betalar 4500 inkl resa mat och logi.

De som bor i skolan/idrottsklubben fred – sönd betalar 3900 inkl resa mat och logi. Fred- månd betalar 4500 inkl resa mat och logi.

Vallahjälp: Glidvalla och fästvalla 600. Glidvalla + pulvervallning samt fästvalla 800.

Intresseanmälan för de olika logialternativen senast 30/10. Definitiv anmälan senast 30/11

Vi gör ett nytt försök att organisera resa till Tjejvasan / öppet spår: För Tjejvasan / öppet spår behöver jag en intresseanmälan senast 1/10. I övrigt samma upplägg som resan till Vasaloppet. Dock kan det bli aktuellt med stor buss om det blir tillräckligt många anmälda, då gäller upp fredag morgon och hem söndag efter målgång öppet spår. Priset för resorna blir beroende av vilket färdsätt vi väljer men ca 4 till 5 tusen inkl. resa mat och logi.

Anmälan till hamasstefan@gmail.com
Frågor till: Stefan Håmås 073 6307596