Hallbyloppet 11 jan 2015

Pressklipp Hallbyloppet

Jnytt.se

Jmini.se

Sweski.com

Längd.se

Bild o film Hallbyloppet

Hallby skidors facebooksida hittar du massor av fina bilder från gårdagen. Där finns även ett par filmklipp.

 

 

Resultat Hallbyloppet

Stormen Egon drog över lagom till morgonen och det blev en tuff start på dagen för både arrangörer och deltagare.

Fina tävlingar blev det till sist, med stora startfält i flera klasser. Stormen övergick i snöfall. Resultat här ,Resultat hallbyloppet  .    Knatteklassdeltagitlista här Knattemix_deltagarlista_20150111.

Bilder kommer på Hallby Skidor facebooksida samt även här på hemsidan.

Stort Tack till alla deltagare, ledare, publik, samt ett extra Tack till funktionärsstaben som fick börja dagen med rensa, träd , grenar löv o annat kringflygande efter stormen för att rädda Hallbyloppet!

 

 

11 jan:   Ok för Hallbyloppet, välkomna!

Likt många platser runt om i södra Sverige så har det blåst stormbyar inatt även över Jönköping och Hallbystugan.

Tävlingsledningen har gjort bedömningen att Hallbyloppet kan köras enligt plan.

Vi har röjt undan nedfallna träd och sätter nu igång att räfsa skräp kvistar o grenar runt banan  Ta det lugnt i trafiken på vägen hit, då vi vet att det är mycket nedblåsta träd på vissa vägar.

Välkomna!

 

10 jan.  Startlista Hallbyloppet hittar du här . Startlista Hallbyloppet 2015

Idag lördag har det fallit ca 5 cm nysnö över Hallbyterrängen. Under eftermiddagen har det tyvärr övergått i regn, så räkna med ren konstsnö i spåret i morgon.

Välkommen!

 

9 jan:  PM med info och starttider inför söndagen hittar du här PM-Hallbyloppet_20151110. Startlistor läggs ut i morgon lördag då vi ej sammanställt alla efteranmälningar ännu, sista dag idag fredag.

Det har varit milt vid Hallbystugan i två dagar med plusgrader och en del regn  som har tagit på konstsnön. Det är framförallt stadionområdet som är utsatt . Här kommer vi att skotta och förstärka under lördagen med den reservsnö som vi har att tillgå.  Det  kommer dock att vara begränsat med snöyta vid stadionområdet samt att vissa partier på banan är smalare snöbädd, vilket man får ha överinseende med och bra att vara föreberedd på.  Vi kommer dock att kunna ha dubbla spår runt hela banan.

8 jan, Nu har ordinarie anmälningstid gått ut. Det går dock bra att efteranmäla sig fram till och med i morgon fredag 9 jan.  För öppen motionsklass och knatteklass tar vi emot anmälan även tävlingsdagen. Vi kommer publicera PM med starttider under fredagen.  Återigen har ett mildväder dragit in med regn o plusgrader men ingen ändring är hittills gjord gällande tävlingsform, utan vi räknar med att kunna genomföra Hallbyloppet enligt inbjudan med masstart.

5 jan , läget inför Hallbyloppet:  Snöläget så här 6 dagar innan Hallbyloppet är vår konstsnöslinga om 2,5km . Den färdigställdes lagom till Nyårshelgen och är i gott skick, snöbädd 20-70cm tjock.  Som det är idag så kommer vi kunna köra Hallbyloppet med enligt inbjudan. Blidvädret som var efter Nyår tog  hårt på vissa utsatta ställen, stadionområdet, men är nu ok.   Det som kan hända är att vi tvingas ändra tävlingsform från masstart till enkelsstart, av utrymmesskäl beroende på snösituationen. Vi tar beslut om detta i slutet på veckan.

Inbjudan till Hallbyloppet 11 jan 2015 hittar du här: Inbjudan_ Hallbyloppet_20150111

Välkommen med din / era anmälningar!