Cykelkläder

IF Hallby SOK har ny kollektion från en gemensam klädleverantör i form av Trimtex från och med 2021. Vi öppnar normalt sett klädshopen 3-4 gånger per år och kommunicerar det via Facebook och Instagram.

Läs informationen nedan för att minimera frågor. Kommentera dock gärna i medlemsgruppen på facebook under inlägget om klädbeställning så samlas frågor på en plats. 

Ev. reklamationer du mailar med bild, ordernummer, förklaring till reklamation@trimtex.se Skulle du behöva skicka in plaggen, tvättas de först men ta bilder osv innan. Lägg också ett kopia i mailet till tobiasdahlberg80@gmail.com mailaeskil@gmail.com

Storlekar

Det är såklart tråkigt att vi inte kan genomföra någon provning av plaggen som läget är så följande gäller:

  • Använd storleksguiden – “Vad är min storlek” under respektive plagg i shopen. Det är en ny sorts storleksguide som kallas “fitle guide”.  Läs mer om den här. 
  • Ta kontakt med någon cyklist/förälder/ledare på kommande träning som har den nya designen för att bolla storlek. 
  • Om det blir helt galet med storlek, byt/sälj inom medlemsgruppen på facebook. Kom ihåg att de (flesta av oss) växer i en något större storlek så välj lite större om du är osäker.  

Utvald kollektion

Vi börjar med en något mindre kollektion, det finns givetvis mycker mer från Trimtex inför höst/vinter. Läs via länkarna om de kortärmade cykeltröjorna (4 olika varianter). 

Pro 2.0 – extra tight fit  (notera att detta är en extremt tight modell)

Vitric – tight fit 

Elite 2.0 – regular fit   (inga Bibs i shopen för denna modell)

Team (enbart för Junior i shopen) – liknande passform som tidigare. 

Vi rekommenderar Victory byxan. Detta då den är genomfärgad och bättre kvalité.

Vi kan konstatera att Trimtex överlag har något tightare passform än Bioracer som vi haft de senaste åren.

IF Hallby SOK kan tack vare våra sponsorer subventionera priset på våra cykelkläder. Det priset du ser i shopen är det du ska betala. Klubben får också en kickback på den totala försäljningen (inkl. skid/orientering) som kan nyttjas för andra klubbinköp framöver. 

Rabatt på övrig Trimtex-kollektion

På Trimtex standardkollektion får du som medlem i Hallby 25% rabatt som dras av automatiskt. Ni ser sortimentet under (längst ner på klubbsidan) Hallbys kollektion när ni är inloggade och kan handla i samma beställning. Ord. pris är överstruket och nytt pris är tillagt. 

Du betalar direkt i shopen eller via faktura.

OBS! Din beställning skickar du med hemleverans till närmsta postombud i och med rådande omständigheter. Ingen gemensam leverans/utdelning av plagg denna gång. 

Ändra beställning

Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shoppen är öppen. Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.

OBS! All ändring måste ske via e-post till: support@trimtex.se

Börja shoppa

Innan du börjar beställa i webbshopen måste du registrera dig. 

Alt. 1 – Redan kund och handlat tidigare loggar in med e-post och lösenord. Lägg till shopen under ”mitt trimtex” med koden: IFHallby21

Alt. 2 – Skapa konto

Länk till webshop: http://trimtex.se/sv/teamshop/IFHallby21

Övrig kring navigation i webshopen

Använd Chrome eller Firefox. Klicka på klubbnamnet högst upp för att komma tillbaka till klubbsidan, i mobil enhet finns detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.