Cykelkläder

Dags att beställa nya klubbkläder! Webshopen är öppen mellan 5/1 och 27/1

IF Hallby SOK har ny kollektion från en gemensam klädleverantör i form av Trimtex från och med 2021. 

Hallbys cykelsektion är först ut att kunna se extra snygga ut. Webshopen är öppen mellan 5/1 och 27/1. 

Läs informationen nedan för att minimera frågor. Kommentera dock gärna i medlemsgruppen på facebook under inlägget om klädbeställning så samlas frågor på en plats. 

Storlekar

Det är såklart tråkigt att vi inte kan genomföra någon provning av plaggen som läget är så följande gäller:

  • Använd storleksguiden – “Vad är min storlek” under respektive plagg i shopen. Det är en ny sorts storleksguide som kallas “fitle guide”.  Läs mer om den här. 

  • Ta kontakt med någon cyklist/förälder/ledare i IKHP, som har Trimtex sedan flera år på cykelsidan, för att bolla storlek. 

  • Om det blir helt galet med storlek, byt/sälj inom medlemsgruppen på facebook. Kom ihåg att de (flesta av oss) växer i en något större storlek så välj lite större om du är osäker.  

Utvald kollektion

Vi börjar med en något mindre kollektion, det finns givetvis mycker mer från Trimtex inför höst/vinter. Läs via länkarna om de kortärmade cykeltröjorna (4 olika varianter). 

Pro 2.0 – extra tight fit  (notera att detta är en extremt tight modell)

Vitric – tight fit 

Elite 2.0 – regular fit   (inga Bibs i shopen för denna modell)

Team (enbart för Junior i shopen) – liknande passform som tidigare. 

Vi kan konstatera att Trimtex överlag har något tightare passform än Bioracer. 

Notera att det även finns en kortärmad (tunn) underställströja (vit bas) och en tunn dunjacka som specialplagg. Skulle du specifikt sakna ett plagg så kan vi vid minst 5 st beställa detta, hör dig för om fler bland medlemmarna har samma behov. 

IF Hallby SOK kan tack vare våra sponsorer subventionera priset på våra cykelkläder. Det priset du ser i shopen är det du ska betala. Klubben får också en kickback på den totala försäljningen (inkl. skid/orientering) som kan nyttjas för andra klubbinköp framöver. 

Rabatt på övrig Trimtex-kollektion

På Trimtex standardkollektion får du som medlem i Hallby 25% rabatt som dras av automatiskt. Ni ser sortimentet under (längst ner på klubbsidan) Hallbys kollektion när ni är inloggade och kan handla i samma beställning. Ord. pris är överstruket och nytt pris är tillagt. 

Leverans och beställning

Webbshopen är öppen från 5/1 till 27/1. Leveransen är beräknad till vecka 11.

Nästa beställning kommer ske under senvåren med leverans under sommaren samt en beställning inför nästa höst/vinter med lämpliga plagg. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. 

Du betalar direkt i shopen eller via faktura.

OBS! Din beställning skickar du med hemleverans till närmsta postombud i och med rådande omständigheter. Ingen gemensam leverans/utdelning av plagg denna gång. 

Ändra beställning

Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shoppen är öppen. Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.

OBS! All ändring måste ske via e-post till: support@trimtex.se

Börja shoppa

Innan du börjar beställa i webbshopen måste du registrera dig. 

Alt. 1 – Redan kund och handlat tidigare loggar in med e-post och lösenord. Lägg till shopen under ”mitt trimtex” med koden: ifhallbycykel

Alt. 2 – Skapa konto

Länk till webshop: trimtex.se/sv/teamshop/ifhallbycykel 

Övrig kring navigation i webshopen

Använd Chrome eller Firefox. Klicka på klubbnamnet högst upp för att komma tillbaka till klubbsidan, i mobil enhet finns detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.