Träningsverksamhet – Cykel

Vårens träningar startar 29 mars. Allt beror på snöläget så detta kan eventuellt justerars. Håll koll på vår Facebook sida för att inte missa säsongstarten. 

Välkomna till IF Hallby Cykel. Hit är alla välkomna som vill träna och tävla Mountainbike. Vi har grupper för alla och våra engagerade ledare står redo att ta hand om dig eller dina barn. 

Klubbens träningsupplägg

MåndagarTjejträning med “Pink Ladies”. Vi har en träninsgrupp bara för tjejer från 18år. Vi tränar mellan 18.00-ca19.15 och vi utgår från våra egna förutsättningar och försöker ha riktigt roligt tillsammans. Samling vid Hallbystugan.

Tisdagar – Röd, Orange och Svart grupp. De här träningarna vänder sig till dig som tävlar eller träna för att börja tävla. Här kommer vi att kommunicera på vår Facebook-grupp vad som gäller inför kommande tisdag då vi ofta försöker att variera plats för tisdagsträningen. Träningen startar kl 18.00 vid Hallbystugan om inget annat anges.

Torsdagar, klubbträning för alla! Vi tränar tillsammans mellan 18:00-19:15, samling vid Hallbystugan om inget annat anges i nyheterna. Kom i god tid (kl 17:50) så att vi kan starta kl 18.00. Det förväntas att du eller ditt barn har en cykel i gott skick, hjälm, handskar och en vattenflaska. Vi rekomenderar även ryggskydd och sportglasögon. Vi har grupper från året ditt barn fyller 6år.

Vi har grupper för alla, från nybörjare till elit. Du som förälder är varmt välkommen att träna med vår motionsgrupp.

Informationsfilm om IF Hallby Cykel