Inbjudan

 
Arrangör:       IF Hallby SOK på uppdrag av Svenska Skidförbundet.
 
Tävlingsplats:    Hallbystugan, 7 km väster om Jönköping
 
Distans, teknik:  
  • Onsdag 14 februari: Masstart, klassisk stil. 20 km H19-20, 15 km H17-18 och D19-20, 10 km D17-18.
  • Torsdag 15 februari: Sprint, klassisk stil. Prolog-, kvarts-, semifinal och final
  • Lördag 17 februari: Intervallstart, fristil. 10 km herrar, 5 km damer.
  • Söndag 18 februari: Stafett, fristil. 3×5 km herrar, 3×3.3 km damer.
Anmälan:   Via IdrottOnline. Sista anmälningsdag är torsdagen den 8 februari 2018.
Anmälan av stafettlag görs via SSF TA. Observera att anmälan måste göras av din klubbs SSF TA administratör.
Efteranmälan tillåts i mån av plats. Vid efteranmälan ökas respektive avgift med 50%.
 
Anmälningsavgifter: 275 kr/deltagare/ tävlingsdag, 400 kr/ lag stafett inbetalas på bankgiro 5229-1671 senast i samband med anmälan.Anmälan är först giltig när betalning inkommit på arrangörens bankgirokonto. Betalning ska kunna styrkas vid hämtning av nummerlappar.
Det är inte tillåtet att starta utan FIS-kod och chip. Vid borttappat eller glömt chip finns chip att hyra för 150 kr.
 
Tävlingsregler: Internationella Skidförbundets (FIS) tävlingsregler gäller.
 
Lagledarmöten:  Kommer att hållas på RC-Hotel. Se PM.
 
Teknikzoner: Kommer finnas.
 
Prisutdelningar: Vid Hallbystugan
 
Lunch: Lunchservering onsdag-torsdag, lördag-söndag i Hallbystugan. För att säkerställa att luncherna ska räcka till alla: Vänligen förboka preliminärt antal luncher/dag/maträtt och eventuella allergier senast 8 februari till anna.eklof@jonkoping.se. Faktureras i efterhand till klubbarna. För luncher som inte betalas av klubbar, finns lunchbiljetter att köpa i sekretariatet. (även dessa måste förbokas)
 Meny:
  • Onsdag: Pasta carbonara – Veg. currywok med nudlar
  • Torsdag: Kycklinggryta ris. – Veg. quornfylld paprika med salsa och ris
  • Lördag: Köttgryta, potatis – Veg. rotfruktsbiffar, potatis
  • Söndag: Lasagne-Veg. vegetarisk lasagne
Sallad, bröd och smör ingår i måltiden.
Pris 90 kr. 
 
Kamratmiddag: JSM kamratmiddag för tävlande och ledare är torsdagen den 15 februari kl. 18.00 i RC-Hotel med god mat och underhållning. Anmälan vill vi ha senast 8 februari på e-post: anna.eklof@jonkoping.se med namn, antal och klubb och betalas på
bank giro 5229-1671 senast 8 februari och priset är 250 kr/deltagare. Märk inbetalningen med JSM kamratmiddag.
 
Vallabodar,uppställningsplatser,egna tält:
Vi har tillgång till cirka 30 vallautrymmen. De flesta kommer att vara i ett stort tält som är avdelat i flera utrymmen. Vid intresseanmälan ange klubb, kontaktperson, antal vallare/ ställ, mobilnummer och faktura adress.
Kontakta Lars Claesson, 070-5750399 lasse.claesson@live.se
Avgift: Vallautrymme ca 4×3 meter, 6500 kr. Uppställningsplats bussar, trailers. med el 4000 kr Uppställningsplats husvagn, husbil. med el. 2500 kr Egna tält. med el. 1500 kr. Elanslutning 230V, 10 A.
 
Övrigt: Vid inställd tävling förbehåller sig arrangören rätt att behålla 50% av anmälningsavgiften.
 
Reservort: Östersund.
 
Upplysningar: Krister Rosjö, tävlingsledare. 073-0770969, Lars-Åke Bertilsson, biträdande tävlingsledare, 073-3858670 E-post,
Facebook: @ifhallbyskidor, www.facebook.com/IFHallbySkidor/
Instagram: hallbyskidor
 
Boende: Erbjudande från vår samarbetspartner RC Hotel, se https://hallbysok.se/jsm2018/boende-jsm/
Destination Jönköping, http://www.jkpg.com/sv/sova/
Boende lägergård. Ca 25 kilometer från Hallbystugan. JSM
disponerar 70 platser. 1500 kr/ person måndag- söndag. Faktureras
till klubbarna. Bokning klubbvis till Åsa Grahn,
asa.grahn@jonkoping.se, 070-878 64 42.
 
IF Hallby SOK hälsar alla hjärtligt välkomna till Hallbystugan, Jönköping.