CK Revanche stödjer NPF-grupperna i Hallby

Ulf Björkman 1 maj, 2024

Onsdag innebär stigcykling i Hallby för barn och unga med adhd, autism och andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). Det är fantastiskt att få höra prat och glada skratt inifrån stigarna i skogen och se glädjen i deltagarnas ögon när vi återsamlas framför Hallbystugan efter cyklingen.

Ryktet om verksamheten har spridit sig och nu vill CK Revanche stödja npf-grupperna i Hallby. De har därför köpt in bland annat lånehjälmar och handskar till alla deltagare. Lånehjälmarna räddar dagen för den som (trots ibland stora utmaningar) har lyckats ta sig till träningen men råkat glömma sin egen hjälm.

Handskarna ger bättre grepp om styret och ger ökad säkerhet och trygghet när vi cyklar.

Vi säger stort TACK till CK Revanche.

Ps. Känner du någon som vill vara med och cykla? Eller vill du vara med som ledare? Det finns några platser kvar. Kontakta Boel Olin, 0723 – 10 03 48