Annie Lindh totalt 24:a i IBU-cupen

Ulf Björkman 10 mars, 2024

I helgen har det varit avslutning för IBU cupen i Österrike. Hallbys skidskyttesenior Annie Lindh kan summera en riktigt bra säsong! Flera personbästa har slagits! Som bäst en sjätteplats och blomsterceremoni, lägg därtill ytterligare två top 10 placeringar! Totalt i cupen slutade Annie på en fin 24:e plats.

Årets bästa resultat var sjätteplats på EM med fullt skytte i distansen.

Nu återstår SM av säsongen då Annie får dra på sig Hallbykläder igen. SM avgörs i år i Boden på SM-veckan 23-25 mars.

Marta Wernersson SWE shooting on the range during the Biathlon Women’s 6km Sprint at the Alpensia Biathlon Centre. The Winter Youth Olympic Games, Gangwon, South Korea, Tuesday 23 January 2024. Photo: OIS/Joe Toth. Handout image supplied by OIS/IOC