Hallbys skidläger i Orsa Grönklitt 6 – 10 december 2023

Ulf Björkman 7 november, 2023

Avfärd från Jönköping onsdag den 6 december kl 07:30. Vi gör ett fikastopp på Rattugglan utanför Mariestad och stannar till och äter lunch i Mora. Framme i Orsa tränar vi ett eftermiddagspass. Hemfärd beräknas vid lunchtid söndagen den 10 december. 

Under veckan varvar vi teknik- och distanspass med en massa roligheter.

Lägret är i första hand till för barn och ungdomar i blå, röd och svart grupp men i mån av plats får även yngre åkare följa med.

Vi bor i stugor om 12-16 bäddar uppe i backen. Vi fördelar inköpet av mat- och hushållsmaterial mellan alla deltagare, och medföljande föräldrar sköter matlagningen på plats enligt uppsatt schema för matlagen i de olika stugorna. 

Vi kommer att åka i 5 minibussar plus några personbilar. Vid anmälan, uppge om du kan ta bil.
– OBS! De bilar som kör behöver ha takbox pga mycket packning och att det krävs transport av åkare inkl. skidutrustning mellan stugor och skidstadion 2 ggr/dag. 

Klubben subventionerar lägerkostnaden för ungdomarna samt en medföljande förälder.  Priset är då 600:-/person. Klubben betalar även spårkort för ungdomar och ledare.  Vill fler än en förälder per barn följa med så är det i mån av plats till ett pris på 1500:-/person.

Välkomna att anmäla er till en rolig start på skidsäsongen i Orsa Grönklitt! 

Det finns 67 bäddar och alla dessa brukar bli bokade – så anmäl er i tid om ni vill vara säkra på att följa med.

Maila er anmälan till maria@thelean.se, märk mailet med Orsa. Skriv även om det finns behov av specialkost/allergier etc.

Anmälan senast 19/11

Välkomna! Skidledarna