Snart drar skidorna igång

Ulf Björkman 4 september, 2023

Ni vet väl att vi gärna blir fler! För er som redan är med, har du kompisar som ännu inte prövat på att träna med oss så ta med dem på träningarna för att testa på! Anmälningsformulär, för er som varit med i skidorna tidigare år behöver ni inte fylla i anmälningsformuläret, vi har era uppgifter redan. Men för de som kommer nya skulle vi uppskatta om ni fyller i detta formulär.

Det dra ihop sig för start av gemensam barmarksträning inom skidorna. Rött och svart (grupperna från vintern som gick) startar med rullskidpass i september på onsdagar (för att inte krocka med skidskytte, cykel eller orientering) och eventuellt att vi senare kör gemensamma löppass på torsdagar med orientering,.

För grön och blå grupp börjar barmarksträningen 17 oktober, Inför uppstarten 17 oktober kommer vi att komma ut med mer information om vilka grupper som kommer att gälla i vinter då vi såg att många var redo att byta grupp i slutet på förra säsongen. Dessutom vet vi att det kan variera vilken grupp som känns rätt när det är barmark jämfört med när det är dags för skidor och där kommer vi även i år att vara flexibla och fixa till det så det känns bra både vad gäller nivå och ”kompishäng”. För vi tränar ju i Hallby primärt för att ha roligt, då måste helheten stämma!

Vi ser fram emot att träffa er alla!!

/Tränarna i Hallby Skidor