Hallbyrundan SWE-CUP 16-17 september

Ulf Björkman 27 augusti, 2023

Vi förbereder oss för fullt inför årets final av Hallbyrundan som blir en tvådagarstävling med XCO och XCC.

Mindre justeringar på våra banor sen förra året. För klasserna 15-16 och uppåt så är vår XCO bana förlängd för att bättre passa de varv och totaltider vi strävar efter. Den nya delen innehåller en snabb nedförsbacke och en längre uppförsbacke på första loopen. Vår XCC bana har delvis ny dragning vid stadion för att förbättra för publiken samt underlätta flödet kring stadion för åkare och publik.

All information hittar ni på sportstiming. Här anmäler ni er till tävlingarna, bokar camping och plats för teamtält. Vi ser fram mot att välkomna åkare, familjer och publik och tillsammans med er så skapats vi en cykelfest vid Hallbystugan!

Välkommen med din anmälan !

Kan vara en bild av cykel och text