Andreas Karlsson ny ordförande för IF Hallby SOK

Ulf Björkman 6 december, 2022

På föreningens årsmöte den 5 december så valdes Andreas Karlsson till ny ordförande för IF Hallby SOK.

Andreas som är aktiv ledare i både skidor och cykel tar sig an sin nya roll med stort engagemang. Han passade även på att nämna att det kanske är dags för en comeback i Orienteringen, en idrott han var aktiv i under tonåren.

Efter 7 framgångsrika år som ordförande och totalt 13 år i styrelsen så väljer Carin Rosjö att tacka för sig. Under Carins ledning har föreningen utvecklats från ca 700 till 1100 medlemmar. IF Hallby SOK som verkar vid Hallbystugan har även utvecklat sin arena och idrotterna till en ny sportslig nivå

Med på årsmötet var även Dhan Åstrand, ordförande i IF Hallby idrottsallians för att tacka av Carin och önska Andreas stort lycka till i sin nya roll.

Medlemmarna i IF Hallby SOK vill rikta ett stort tack till Carin och även önska Andreas lycka till i sin nya roll 💙