IF Hallby SOK byter medlemssystem till Laget.se

Ulf Björkman 2 februari, 2022

Vi gör bytet för att få en bättre medlemshantering men den stora vinsten är att förenkla för våra ledare att närvaroregistrera och kommunicera med träningsgrupperna.

Medlemsavgift för 2022 har skickats ut den 6 februari, i första hand via e-mail annars via brev. Observera att medlemsavgiften i fortsättningen betalas via Billogram (som anlitas via laget.se). Har ni frågor eller om något är fel maila till medlem@hallbysok.se

Vårt medlemsregister är nu inläst, och via ditt konto laget.se uppdaterar du själv dina kontaktuppgifter. Det är viktigt att du loggar in och ser över att dina och ev. barns uppgifter är korrekta. Klicka på ditt namn uppe i menyraden och välj “Mina uppgifter”. Se till att e-post, telefon, adress, mm är uppdaterade och lägg gärna till en profilbild.

Om du är målsman ska du även uppdatera uppgifterna för ditt barn. Klicka på ditt namn i menyn igen och välj “Mina Barn”. Här är det dock viktigt att du bara fyller i barnets personliga uppgifter och inte t.ex. din mailadress eller mobilnummer. Saknar barnet mail ska detta fält lämnas tomt.

Initialt skapas bara medlemmarna upp i en grundstruktur för att få över alla i det nya systemet. De specifika träningsgrupperna kommer att skapas i samband med att vårsäsongen börjar för Cykel och Orientering. Det gör att det kanske ser lite tokigt ut att ni bara är med i Skidor men inte Cykel osv., men detta kommer att korrigeras senare.