Vår i sikte. Dags att beställa klubbkläder!

Eskil Laago 17 januari, 2022

Just nu njuter vi av finfina skidspår vid Hallbuystugan och det finns förhoppning att natursnön återkommer, samtidigt vet vi att våren närmar sig snabbt. Därför har vi nu öppnat upp webshopen för dig som vill beställa kläder för cykel, OL eller löpning/rullskidor.

Webshopen stänger den 30.01.2022 med förväntad leverans i vecka 11.

Nedan följer information om hur du går tillväga för att logga in i webshopen, vi önskar även att du förmedlar all information till medlemmarna/kollegorna:

Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt.

Starta gärna med att kolla in vår informationsfilm om hur du loggar in i shopen och beställer, klicka på länken här:https://www.youtube.com/watch?v=_mNHkDl40J0

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: https://trimtex.se/sv/search?cgid=IFHallbyNS2

Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från oss. 
På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen.

”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”

Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: IFHallby22

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se vår informationsfilm här:https://trimtex.se/sv/fitle/Fitle.html

När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse från oss inom kort.

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med oss på support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90

Cykelsektionen har försökt underlätta genom att skapa en guide till de plagg vi rekommenderar (och allt annat du kan tänkas behöva veta…) Du hittar informationen här.