Våffelserveringen och tipspromenad!

Ulf Björkman 19 november, 2021

Varje söndagsmorgon finns det nya frågor att besvara, och Hallbystugans servering är öppen söndagar kl.10.00 – 13.00 i samband med tipspromenaden. Nu med Hallbystugans populära våfflor!!

Vi kommer använda Xrundans, och frågorna får du digitalt.. Här hittar du resultat från Tipspromenaden: https://www.xrundan.com/ifhallbysok-resultat Vinstkupongen skickas till er mejl som ni angav då ni registrerade er i. Ta med mejlet nästa söndag då du går IF Hallby SOK´s tipspromenad.

Det är alltså nästan som en traditionell tipspromenad, men med permanent uppsatta skyltar. Svara på frågorna gör du i mobilen, roligt och enkelt.

Du laddar ner appen till din telefon och scannar sen en QR kod vid varje skylt för att få upp din fråga. Självklart har vi både vuxen och barnfrågor, tipspromenad är en rolig utflykt för hela familjen! Frågorna finns sedan tillgängliga hela veckan. Du kan läsa mer på www.xrundan.com.

Välkomna!!!