MTB: Sommaravslutning och information inför hösten

Eskil Laago 10 juni, 2020

Tiden går snabbt när man har kul sägs det och sällan känns det så rätt som när man tänker på vår verksamhet och så roligt vi har tillsammans. Vi närmar oss sommaravslutning som i år sker vecka 26. Så fram tills dess kör vi som vanligt. Vi återkommer med information om när vi drar igång igen, vi ledare håller för fullt på att kolla upp våra semesterplaner 🙂

Till den här säsongen valde vi att börja med anmälning för att få en plats i våra träningsgrupper. Syftet med detta var bland annat för att skapa en bättre struktur, skapa möjlighet för ledarna att få en fast grupp att arbeta med och genom det en betydligt bättre verksamhet för alla våra aktiva. 

Vi är såklart extremt tacksamma och ödmjuka inför att så många vill vara en del av IF Hallby Cykel. I år fick vi sätta stopp vid 240 aktiva cyklister, vi har förutom en begränsing på ledare också de riktlinjer som finns kring Covid19 att förhålla oss till.

Inför säsongen så nämnde vi att vi kanske kommer öppna upp anmälan inför höstterminen igen, detta då det tidigare år funnits aktiva som slutat efter nån månad. Detta ser vi inte i år vilket såklart är väldigt roligt och ett bevis på kvalitet på vår verksamhet. Tyvärr gör det att ni som hoppats på en plats till hösten tyvärr inte kommer få en plats.

Vi hoppas att ni alla får en härlig sommar som innehåller mycket cykling!

Eskil Laago, Ordf IF Hallby Cykel