Hallby MTB Arena

Eskil Laago 16 april, 2020

Välkomna till Hallby MTB-arena

Här finns MTB-spår som passar alla, från nybörjare till elit. 

Grön och Röd slinga börjar i hörnet på parkeringen. Blå och Svart slinga börjar vid pumptracken. Utöver detta har vi pumptrack, kids Track, cykeltvätt och inom kort är vår teknikyta klar där ung som gammal kan öva upp sin balans. Som om inte detta vore nog så finns Rallarleden som binder ihop Hallby och Bottnaryd samt Hallbyleden som du tar till eller från stan.

På vår röda slinga samsas vi med motionärer till fots. Vi vill understryka vikten av att alltid visa hänsyn och att vid omkörning både sakta ner samt ge en signal eller eller glatt ”Hej”. Även om det är kul att cykla fort så är det ALLTID viktigare att ta det lugnt och visa hänsyn vid möte eller omkörning. Utvecklingen att öppna upp milspåret för cykling har gjorts i samråd med Jönköpings Kommun, Kultur&Fritid samt Länstyrelsen.

Allt arbete med vår arena sker på ideell bas och vi jobbar hela tiden för att förbättra vår arena. Om du tycker att vår arena är bra och vill fortsätta se den utvecklas så får du gärna bidra med en liten slant via swish till 123-395 55 49 Märk ditt bidrag med ”MTB arena” så går pengarna oavkortat till fortsatt utveckling av vår MTB-arena.

Vi älskar att se arenan full av cyklister i olika åldrar. Varmt välkomna! 🚲🚲🚲