Cykelsektionen drar igång. Anmälan till våra träningsgrupper

Eskil Laago 20 mars, 2020

Ja äntligen drar vi igång!

Anmälan till våra träningsgrupper 2020. Vi drar igång verksamheten vecka 14.

Med anledning av Corona viruset så kan ändringar ske snabbt beroende på myndigheternas beslut eller rekommendationer. Just nu är planen att vi drar igång vecka 14, men det kan ändras och informerar vi det via hemsidan och Facebook. 

Tisdagar kl18:00 har vi träningsgrupper för er som tävlar.

Torsdagar kl18:00 har vi träningsgrupper för alla från det året man fyller 6 år.

Nytt för i år är att alla som ska vara med i vår verksamhet måste anmäla sig innan man kommer på sin första träning. Vi kommer att hålla anmälan öppen fram till 15 april så att alla som vill vara med i vår ska hinna anmäla sig. Missar man detta är man välkommen att anmäla sig vid nästa anmälningsperiod under sommaren så att man kan ansluta i augusti.

Vi gör denna förändring för att vi vill skapa en ännu bättre verksamhet. Vi vill jobba mer med gruppdynamik och kunna lägga mer fokus på alla våra barn och ungdomar så att de kan utvecklas i sin idrott på ett så bra sätt som möjligt. Det har tidigare varit svårt då det kommer nya barn/ungdomar på nästan varje träning och vi då får börja om med basen. Vi hoppas att ni och era barn/ungdomar uppskattar denna förändring.

Vi gör också denna förändring för att få bättre koll på alla medlemmar och säkra så att alla får möjlighet att bidra till våra inkomstbringande aktiviteter. Som vi ofta påminner om har vi en låg kostnad i vårt medlemskap för att delta i vår verksamhet men då krävs det också att alla hjälper till på minst två aktiviteter under året. Detta kommer du få välja redan när du anmäler dig till vår verksamhet.

 

Du anmäler dig via denna länk. Varmt välkommen till IF Hallby cykel. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDlpV3XOSC4LzO-JqZ2HU6hR1HGMlm2Umg5MPng_sP-AakDg/viewform?fbclid=IwAR30qf38LkjBwXt0Nwd-83819cri6oIrPC1ca9T_Fpm_U4–bh7EHa74dng

 

Hur hanteras dina personuppgifter?

Vi behöver personuppgifterna för att veta vilka som har anmält sig till vår verksamhet, för att kunna sköta närvaroregistrering i IdrottenOnline som gör att vi får bidrag för deltagare i vår verksamhet.

Vi ser också ett behov av att ha bättre koll på anhöriga ifall olyckan skulle vara framme.

Du har när som helst möjlighet att be om att vi tar bort dina personuppgifter. Kontakta Eskil Laago på hallbycykel@gmail.com eller 0739-830820 så ser vi till att information tas bort ur vårt register.