Skidor – Upptaktsträning Tisdag 10 oktober - IF Hallby SOK | Officiell hemsida

Skidor – Upptaktsträning Tisdag 10 oktober

Ulf Björkman 24 september, 2017

Tisdagen den 10 oktober kl 18 kör vi igång med skid- och skidskytteträning för säsongen. I början blir det barmarksträning med löpning, skidgångsövningar, styrke och spänstövningar. När snön kommer så börjar vi med skidåkning.

Vi kommer att ha träningar på tisdags- och torsdagskvällar (grön grupp och motionsgruppen enbart tisdagar) vid Hallbystugan. Alla träningar leds av våra duktiga tränare. Vi kommer att ha fyra olika grupper. För ungdomar är det grön grupp (ca 6-10 år), blå grupp (ca 10-12 år) och röd grupp (ca 13- 25 år) och för de lite äldre har vi motionsgruppen.

Skidskytteträning har redan tjuvstartat och vi tränar skytte under sommarhalvåret.Under hösten/vintern kommer vi komplettera skidträningen med ett antal extra skytteträningar.

Inför säsongen har vi kompletterat konstsnöanläggningen så vi ska kunna producera snö på kortare tid. Och vi har breddat våra spår så vi ska få bättre med plats.

Den 17 oktober kommer vi även att ha en föräldrainformation där även vår samarbetspartner Team Sportia kommer att erbjuda ett startpaket med skidor och pjäxor till ett bra pris. Prova på vid några tillfällen och om du vill fortsätta så kan du ansöka om medlemskap här:
hallbysok.se/sok/bli-medlem

Alla är hjärtligt välkomna, både nya skidåkare som ni som har varit med innan.

För information:
Längdåkning, Josefin Lindberg 070-8309977
Skidskytte, Per Wernersson 070-3533325
Motionsgruppen, Annika Elmeke 070-2056379
skidor@hallbysok.se

www.facebook.com/IFHallbySkidor/

IF Hallby Skidor i samarbete med:
Severins Möbler
Nilsson Glas
CNC
KPMG
Sveaskog
Bankeryds Rör
Team Sportia