Nu är det äntligen dags, Euro MTB - IF Hallby SOK | Officiell hemsida

Nu är det äntligen dags, Euro MTB

Eskil Laago 1 maj, 2016

Idén föddes för snart 2 år sedan. Efter succén med MTB SM vid Hallbystugan 2014 så tyckte vi i de fyra arrangörsklubbarna att det här var både för roligt och för bra att för att sluta efter första arrangemanget.

Så tillsammans med våra vänner i IKHP, La Lepre Stanca och Jönköpings CK bestämde vi oss för att söka EM i MTB 2016 och nu är vi alltså här.

Detta hade inte varit möjligt utan en massa ideell kraft och företag som sponsrar och stöttar oss. Läs mer på vår webbplats, euromtb.com 

Cykelsporten växer så det knakar i Jönköping/Huskvarna och med klubbar som samarbetar och uppmuntrar varandras initiativ är en förutsättning för att detta ska fungera. De fyra klubbarna kompletterar varandra på ett mycket bra sätt.

Från Jönköping/Huskvarna har vi fyra cyklister som är uttagna att representera Sverige. Alexandra Engen D Elit (Jönköping CK), Carl Jarnhagen och Axel Höglund H Junior (IKHP och Martin Setterberg U23 (IF Hallby).

Otaliga timmar har lagts ner och nu när EM veckan drar igång så hoppas vi att se mängder av Hallbyiter uppe på vackra Huskvarnaberget och heja fram de svenska cyklisterna.

Varmt Välkomna.

 

/Eskil Laago, Cykelsektionen.

…och vem vet vad vi hittar pÃ¥ härnäst…!