Många pallplatser i Landsbroloppet 2016 - IF Hallby SOK | Officiell hemsida

MÃ¥nga pallplatser i Landsbroloppet 2016

Ulf Björkman 10 januari, 2016

Landsbroloppet 2016-01-09

Idag har Hallbys ungdomar tävlat i skiathlon ( klassisk stil och skidbyte till fristil) i Landsbro. Nöjda och glada var alla skidungdomar efter dagens prestationer. På pallen var Hallby i flera klasser genom Matildha Grahns tredje plats i D9-10, Albin Georgsson trea i H9-10, Gabriel Claesson vann H11-12 där även Anton Grahn blev trea. I D11-12 körde Ida Rosjö i mål som tredje tjej. I H13-14 körde Simon Nilsson i mål som andra man. I H15-16 följdes tre killar åt hela vägen där Filip Rosjö drog, men blev omkörd av klubbkamraten Harald Eklöf, som vann och Filip blev tvåa. I H17-20 var det tätt med åkare i täten, men Eric Rosjö åkte först över mållinjen men två sekunders marginal. Resultat: Landsbroloppet