Lidingöloppet, Oscar Claesson 2a! - IF Hallby SOK | Officiell hemsida

Lidingöloppet, Oscar Claesson 2a!

Tomas Pettersson 28 september, 2015

LR_2015_till_Jnytt1Bild: Oscar Claesson, här från LöpRallarn som han vann i stor stil!

Världens största terränglopp, Lidingöloppet bjöd på bästa möjliga löparväder och toppresultat för Hallbylöpare!  Oscar Claesson 20, som visat mycket fin löparform hela sommaren, svarade upp till förväntningarna på bästa sätt. I äldre juniorklassen M22 över 15 km så gjorde Oscar ett topplopp genom att springa in på andra plats med tiden 49.12!  Åt segraren Napoleon Solomon Fredrikshof fanns inget att göra, och i mål skiljde dryga minuten. Oscar var dock lika överlägsen bakåt till tredje plats. Detta var nytt personbästa i M22 klassen för Oscar, och en mycket imponerande merit!  Oscars yngre bror Edvin Claesson 18, även han IF Hallby SOK, som oxå gjorde ett mycket fint lopp! I klassen P19 över 10 km sprang Edvin in på en mycket fin sjunde plats!  Som om det inte vore nog med fina placeringar av Hallbylöparna Oscar o Edvin Claesson så sprang deras ännu yngre bröder Benjamin och Gabriel som i löpning tävlar för Jönköpings OK, fantastiskt bra i klasserna P13 och P11. Gabriel 1a i P11 och Benjamin 2a i P13!  Magnifik Lidingöloppshelg för familjen Claesson där samtliga bröder tävlar  skidor för IF Hallby SOK.

Det var många Hallbylöpare i Lidingöloppsspåren  i de olika klasserna under helgen och samtliga resultat hittar du här :  Resultat Lidingöloppet.