Eric Rosjö, guld i Götalandsmästerskapens juniorklass H17-18 - IF Hallby SOK | Officiell hemsida

Eric Rosjö, guld i Götalandsmästerskapens juniorklass H17-18

Ulf Björkman 18 januari, 2015

Eric Rosjö guld GM H17-18 2015IF Hallby SOK har varit välrepresenterade i många klasser när Götalandsmästerskapen avgjordes i Tranemo.

Eric Rosjö lyckades med bedriften att bli Götalandsmästare i juniorklassen, H17-18. Stort grattis!!!

Dessutom GM medaljer blev det i D11 brons Ida Rosjö, H13 brons Simon Nilsson, H 19-20 silver Johannes Eklöf och brons Oscar Claesson, H35 silver David Erixson, D40 silver Carin Rosjö. Grattis!!!

Götalandsmästerskapens andra dag var det Teamsprint och detta år i klassisk stil. (Som växlas mellan varje år, så nästa år är det fristil som gäller). Helt perfekta, kanonbra konstsnöspår på reservtävlingsplatsen Tranemo. Jättemånga lag anmälda, och vi från Hallby var tredje största klubb i Götaland med elva anmälda lag.

Teamsprint är en riktigt lyckad tävlingsform. Kul att tävla i lag och riktigt go’ stämning, spännande med masstart, fullt ös och mÃ¥nga tuffa fighter runt banan med vÃ¥ra hallbyiter inblandande. Och som gav ett antal nya mästerskapsmedaljer till Hallby: silver H11-12 till Gabriel Claesson och Anton Grahn, silver H15-16 till Filip Rosjö och Harald Eklöf och brons i H17-20 till Erik Rosjö och Johannes Eklöf. Grattis!!!

Kolla in filmen från Teamsprinten på vår Facebook-sida!