Skidkläder, kompletteringsbeställning t o m 7 jan. - IF Hallby SOK | Officiell hemsida

Skidkläder, kompletteringsbeställning t o m 7 jan.

Tomas Pettersson 22 december, 2014

IF Hallby SOK  skidor har tagit fram nya snygga, sköna, toppfunktionella och prisvärda skidkläder till denna  vinter. Då det var en del som missade att beställa förra omgången i oktober samt för ni som vill beställa ytterligare och komplettera, så öppnar vi nu en ny beställningsomgång.

Tillverkare och leverantör är Trimtex och de artiklar som finns till beställning är, tävlingsdräkt, överdrags/träningsset jacka byxa, överdrags/träningsväst, mössa, pannband och buff.  Utseende och design , se här  designförslag_Trimtex , eller gärna eller på de i klubben som redan har köpt dem.

Följande gäller:

Beställning fram till 7 jan. Maila din beställning med namn o adressuppgifter till skidor@if-hallby.se

Leveranstid är 6 veckor, dvs mitten/slutet  februari.

Storlekar som finns till beställning är cl 130-160 sedan S- XXXL.  .  På Trimtex hemsida finns en storleksguide om du inte har möjlighet att komma o prova som du hittar här:  Trimtex storleksguide.

Reservation: Blir det färre beställningar än 5st/ produkt totalt, vilket är miniminivå för priset, så kan vi tvingas stryka vissa beställningar. 

Kläderna är fritt fram att beställa för alla medlemmar  i IF Hallby SOK , som gillar att åka skidor o vill göra det i rätt färger!

Klubbpriser:

Tävlingsdräkt vuxen  1148.-  barn  1048.-

Överdrag,/träningsset, jacka o byxa:  vuxen 1798.-   barn 1648.-

Överdrags/träningsväst:  vuxen 799.-,  barn 699.-

Mössa:  159.-  Pannband: 99.- Buff: 99.-

För aktiva skidåkare i Hallbys träningsgrupper, barn, ungdom, junior samt elitseniorer så rabatterar Hallby ovan priser med 50%.

Detsamma gäller även för ledare och tränare.

För mer upplysningar: Skidungdomar o föräldrar: kontakta era tränare, Carin, Anna , Krister, Mats eller ordförande Lars-Åke.

I övrigt så svarar Tomas på kansliet  på frågor , tel 036-73090, 070-3738604, e-post: tomas@if-hallby.se