Lidingöloppet löparföreläsning i Hallbystugan! - IF Hallby SOK | Officiell hemsida

Lidingöloppet löparföreläsning i Hallbystugan!

Tomas Pettersson 22 augusti, 2014

        

Torsdag  4 sep  kl 18.00 kommer en av Sveriges bästa Lidingöloppslöpare genom tiderna till Hallbystugan för en löparföreläsning.

Magnus Bergman som under ett antal år på 90- och början på 00-talet radade upp topplaceringar i Lidingöloppet. Inte mindre än 7 st topp-10 placeringar där toppnoteringen  är en 2:a plats 1992 på tiden 1.37.24!!  Det var en svensk rekordtid som höll sig under 16-år.  Magnus tävlade inte bara i Lidingöloppet, han höll även högsta nationella klass i banlöpning under sin karriär.

Nu samarbetar Magnus med Lidingöloppet, både som expert och föreläsare.  IF Hallby SOK och Lidingöloppet har ett samarbete sedan ett par år tillbaka, genom terrängloppet Lidingöloppet on Tour som i år avgjordes 12 aug.  Föreläsningen är en del i samarbetet.

Oavsett om du ska springa Lidingöloppet eller ej så är du varmt välkommen att lyssna till Magnus inspirerande föreläsning. Han kommer att berätta allmänt om löpning och träningsmetoder  i olika former, oavsett vilken nivå du är på.  Magnus håller på o pratar i dryga timmen. Därefter så är du varmt välkommen till en lustfylld löptur tillsammans med Magnus under ledning av Hallbys elitskidåkare och löpare Oskar Lund.  Kom träningsklädd m a o.

Föreläsningen är gratis, ingen föranmälan.

Hallbystugan bjuder på lättare fruktfika.

Välkommen!

Frågor, upplysningar: hallbystugan@if-hallby.se  tel: 036-73090

bild: Magnus Bergman i täten på Lidingöloppet när det begav sig på 90-talet ( foto: Lidingöloppet).

520_02_magnus-bergman-lidingoloppet