Ny hemsida och ny adress!

Ulf Björkman 8 januari, 2014

Välkommen till IF Hallby SOKs nya hemsida.  Och vår nya hemadress:  hallbysok.se

Vi har byggt upp en helt ny hemsida från grunden.  Hemsidan är utvecklad i  WordPress av Jonas Lindhe på uppdrag av IF Hallby SOK.

Samtidigt byter vi till en ny adress. Vi byter alltså till hallbysok.se. Det kan ju verka lite konstigt att efter alla dessa år byta adress. Men IF Hallby består ju sedan 2001 av tre fristående klubbar (IF Hallby Handboll, IF Hallby Fotboll och vi inom IF Hallby SOK).  De andra grenarna på Hallbyträdet har haft tydliga hemadresser hela tiden.  Och nu är det äntligen dags för oss att införa en hemadress som direkt talar om vilka vi är.

Vår gamla adress och hemsida www.if-hallby.se/sok kommer att finnas kvar ett tag till. Men vi slutar att uppdatera den från och med nu. Vi låter den vara kvar under en övergångsperiod som en liten säkerhet. Kanske har vi missat att flytta över något viktigt? Hör av dig då!

Vi kommer fortsätta utveckla hemsidan efterhand. Både utseendemässigt och med nya funktioner.  Har du frågor, idéer eller hittar konstigheter med hemsidan? För kunna fortsätta utveckla vår hemsida vill vi gärna att du hör av dig till oss! Och det gör du enklast via:

Kontakta Webmaster