Hallbyrundan 2018

Eskil Laago 18 september, 2018

IF Hallby SOK bjuder in till Hallbyrundan MTB den 7 oktober 2018.

Hallbyrundan är det sista och avslutande deltävlingen i 2018 års Västgötacup. Nu ska totalvinnarna utses och det är upplagt för tuffa race. Tävlingarna kommer att hållas i terrängen runt Hallbystugan. Första start är planerad till 09.00 och tävlingarna avslutas framåt 16.30. 

Tävlingsklasser innefattar ungdomsklasser i åldrarna 10-12, 13-14, 15-16 år, junior, elit och mastersklasser. Det finns sportklasser för ungdomar samt dam/herr och såklart våra nybörjarlopp för de yngsta, öppet för alla barn som vill testa på MTB. Mer om klasserna och anmälan finns via inbjudan längre ner i inlägget. 

Terrängen är kuperad och varierad med inslag av både skog och öppna fält. Utrymme för ombyte, dusch och toaletter samt cykeltvätt finns i anslutning till tävlingsområdet. Givetvis finns det fika och kaffe till besökarna utöver en publikvänlig bana!

Anmälan via Swecycling online. Mer om tävlingen läser du i inbjudan.

Följ åkarna live (Beta)

I appen

För att kunna se liveresultat i appen gör så här:

  1. Ladda ned SpeedHive appen här https://speedhive.mylaps.com/app
  2. Registrera dig för att kunna se liveresultat, kan göras i appen eller här
  3. I appen letar du upp Hallbyrundan 2018 under ”live timing”, där kan du välja aktuell startblock för att se klass och åkares varvtider.

På webben

Det går även att se liveresultat online via livetimning på webben, dock är inte stödet för små skärmar som tex telefoner speciellt bra. http://livetiming.speedhive.com/hallbycykel

Resultat

Efter målgång kommer resultaten också att finns online här: http://tiny.cc/rundan

 

 

 

 

 

 

Det är fantastiskt kul att återigen få bjuda in Mountainbike-Sverige till Jönköping och Hallbystugan. Hallbyrundan är ett XCO-lopp för både nybörjare och elit. Välkomna!