Hallbyrundan 2018 - IF Hallby SOK | Officiell hemsida

Hallbyrundan 2018

Eskil Laago 18 september, 2018

IF Hallby SOK bjuder in till Hallbyrundan MTB den 7 oktober 2018.

Hallbyrundan är det sista och avslutande deltävlingen i 2018 års Västgötacup. Nu ska totalvinnarna utses och det är upplagt för tuffa race. Tävlingarna kommer att hållas i terrängen runt Hallbystugan. Första start är planerad till 09.00 och tävlingarna avslutas framåt 16.30. 

Tävlingsklasser innefattar ungdomsklasser i åldrarna 10-12, 13-14, 15-16 år, junior, elit och mastersklasser. Det finns sportklasser för ungdomar samt dam/herr och såklart våra nybörjarlopp för de yngsta, öppet för alla barn som vill testa på MTB. Mer om klasserna och anmälan finns via inbjudan längre ner i inlägget. 

Terrängen är kuperad och varierad med inslag av både skog och öppna fält. Utrymme för ombyte, dusch och toaletter samt cykeltvätt finns i anslutning till tävlingsområdet. Givetvis finns det fika och kaffe till besökarna utöver en publikvänlig bana!

Anmälan via Swecycling online. Mer om tävlingen läser du i inbjudan.

Följ åkarna live (Beta)

I appen

För att kunna se liveresultat i appen gör så här:

  1. Ladda ned SpeedHive appen här https://speedhive.mylaps.com/app
  2. Registrera dig för att kunna se liveresultat, kan göras i appen eller här
  3. I appen letar du upp Hallbyrundan 2018 under ”live timing”, där kan du välja aktuell startblock för att se klass och Ã¥kares varvtider.

PÃ¥ webben

Det går även att se liveresultat online via livetimning på webben, dock är inte stödet för små skärmar som tex telefoner speciellt bra. http://livetiming.speedhive.com/hallbycykel

Resultat

Efter målgång kommer resultaten också att finns online här: http://tiny.cc/rundan

 

 

 

 

 

 

Det är fantastiskt kul att återigen få bjuda in Mountainbike-Sverige till Jönköping och Hallbystugan. Hallbyrundan är ett XCO-lopp för både nybörjare och elit. Välkomna!