Hallbyrundan 2021

Helgen 18-19 september är det dags för årets cykelfest vid Hallbystugan i Jönköping. Det här året blir fartfylld short track tävling på lördagen med SWE-cup poäng på spel medan söndagen bjuder på ett riktigt härligt XCO-race på Hallbys grymma och publikvänliga tävlingsområde. Detta blir finalen på 2021 års något förkortade SWE-Cup men i år är vår XCO-tävling även klassad som en UCI Cat2 tävling för elit och juniorklasserna!

Vi tror på ett härlig cykelhelg, nästan som förr, på banor som byggts ut och förbättras under året. Maxat med cykel, kanske årets sista bad, gemenskap och massa av action.

Klasser för unga nybörjare till luttrad elit. Välkomna till Hallbyrundan 2021! Du hittar all information på sportstiming.se, sök på Hallbyrundan eller använd länkarna längst ner på denna sidan. Tänk på att det är separat anmälan för XCC på lördagen och XCO på söndagen.

Det är MYCKET VIKTIGT att läsa all information och hålla sig uppdaterad fram till tävlingsdagarna. Dels för att kunna ta ansvar som individ och följa de regler som gäller, uppmärksamma viktiga ändringar men också för att notera de nyheter (tex. vid anmälan) som gäller. PM publiceras under tävlingsveckan med slutgiltigt tidsschema samt upplägg vid eventuellt justerade restriktioner pga Covid19

Länkar till inbjudan och anmälan…

Inbjudan samt anmälning till lördag XCC – SWE CUP

Inbjudan samt anmälning till söndag XCO – SWE-CUP och UCI Cat2