Nypremiär för Tipspromenaden 10 oktober – serveringen öppnar också

Ulf Björkman 2 oktober, 2021

Här hittar du resultat från Tipspromenaden: https://www.xrundan.com/ifhallbysok-resultat Vinstkupongen skickas till er mejl som ni angav då ni registrerade er i. Ta med mejlet nästa söndag då du går IF Hallby SOK´s tipspromenad.

Nypremiär för Hallbystugans tipspromenad söndagen 10 oktober. Och ny och modern utformning. Vi kommer använda Xrundans, och frågorna får du digitalt. Varje söndagsmorgon finns det nya frågor att besvara, och Hallbystugans fika/våffelservering är öppen söndagar kl.10.00 – 13.00 i samband med tipspromenaden.

Det är alltså nästan som en traditionell tipspromenad, men med permanent uppsatta skyltar. Svara på frågorna gör du i mobilen, roligt och enkelt.

Du laddar ner appen till din telefon och scannar sen en QR kod vid varje skylt för att få upp din fråga. Självklart har vi både vuxen och barnfrågor, tipspromenad är en rolig utflykt för hela familjen! Frågorna finns sedan tillgängliga hela veckan. Du kan läsa mer på www.xrundan.com.

Välkomna!!!