Hallbyrundan 2019

IF Hallby SOK bjuder in till Hallbyrundan 2019 MTB den 21-22 September.

Hallbyrundan är den sista och avslutande deltävlingen i 2019 års Swe-Cup. Nu ska totalvinnarna utses och det är upplagt för tuffa race. Dessutom är Hallbyrundan en deltävling i Västgötacupen. Tävlingarna kommer att hållas i terrängen runt Hallbystugan.

Tävlingsklasser innefattar ungdomsklasser i åldrarna 10-12, 13-14, 15-16 år, junior, elit och mastersklasser. Det finns sportklasser för ungdomar samt dam/herr och såklart våra nybörjarlopp för de yngsta, öppet för alla barn som vill testa på MTB. Mer om klasserna och anmälan finns via inbjudan längre ner i inlägget. 

Terrängen är kuperad och varierad med inslag av både skog och öppna fält. Utrymme för ombyte, dusch och toaletter samt cykeltvätt finns i anslutning till tävlingsområdet. Givetvis finns det fika och kaffe till besökarna utöver en publikvänlig bana!

Till årets upplaga har vi utökat med ett Short Track race på lördagen också, ett så kallat XCC som är en kortare varvbana som bjuder på intensiva och fartfyllda tävlingar. På söndagen blir det XCO på nästan identisk bana som förra året. 

Som en bonus till allt detta så bjuder vi tillsammans med Husqvarna Bicycles och Wetterhall och Deters också in till E-MTB tävling på lördagen. Elcykelboomen har väl knappast gått någon förbi och vår MTB areana är perfekt för E-MTB med våra branta backar.

Anmälan via Swecycling online. Mer om tävlingen läser du i inbjudan XCC Lördag eller inbjudan XCO söndag. Det är fantastiskt kul att återigen få bjuda in Mountainbike-Sverige till Jönköping och Hallbystugan. Hallbyrundan är ett XCC ocg XCO-lopp för både nybörjare och elit. Välkomna!

Följ åkarna live (Beta)

I appen

För att kunna se liveresultat i appen gör så här:

  1. Ladda ned SpeedHive appen här https://speedhive.mylaps.com/app
  2. Registrera dig för att kunna se liveresultat, kan göras i appen eller här
  3. I appen letar du upp Hallbyrundan 2017 under liveresultat, där kan du välja aktuell startblock för att se klass och åkares varvtider.

På webben

Det går även att se liveresultat online via livetimning på webben, dock är inte stödet för små skärmar som tex telefoner speciellt bra. http://livetiming.speedhive.com/hallbycykel

Resultat

Efter målgång kommer resultaten också att finns online här: http://tiny.cc/rundan