Våra MTB Grupper

Vid de organiserade träningarna delar vi in oss i olika grupper så att vi alla tränar utifrån våra förutsättningar. Detta för att alla ska få chansen att  kunna utvecklas och samtidigt har roligt tillsammans!

greenGrön grupp
Gruppen för de yngsta. Hit är du välkommen från året du fyller 6år (födda 2013). Kravet är att man kan och orkar cykla ungefär en timma. Fokus på att ha roligt, balans , teknik och känna på vad MTB är för något. Vi rekommenderar att föräldrar inte cyklar med då gruppen blir väldigt stor. Känner du att du vill cykla med ditt barn, prata med en ledare. Grön grupp delar vi ofta upp i fyra grupper.

 

blueBlå grupp
Gruppen från ca 8 år. Här cyklar vi MTB på tekniska stigar och testar på hur det är att tävla MTB. Natuligtvis ska alla ha kul och innehåller mycket teknik och balansövningar. Blå grupp delas upp i fyra grupper.

 

redRöd grupp   
Från ca 11 år. Här cyklar vi i tävlingslik träning med en blandning av teknikträning och intervall. röd grupp delas oftast upp i två-tre grupper. Denna grupp kommer delas upp så att träningen optimeras på bästa sätt.

 

blackSvart grupp
Gruppen för P/F15-16, juniorer och elit.

 

Orange grupp

Vår motionsgrupp som cyklar tillsammans varje torsdag. Fart efter kamrat är det som gäller. Passa på att träna själv när dina barn tränar i våra andra grupper. Killar, tjejer… alla är välkomna.

 

Grupp för tjejer från 18år
En motionsgrupp för tjejer . Träningar utgår ifrån våra egna förutsättningar och förmågor – alla ska kunna cykla med oss oavsett erfarenhet. Börjar med grusvägar och enklare stigar med inslag av tekniska partier och övningar. Längre in på säsongen utmanas man genom att öka svårighetsgraden. Välkomna på måndagar kl 18.00-ca 19.30!

 

Varmt välkommen på våra torsdagsträningar (måndagar för tjejgruppen) vid Hallbystugan, samling 17.50! Alla är välkomna – från nybörjare till elit, vi har träningsgrupper för alla från det året man fyller 6år.