JSM Skidor 2018 vid Hallbystugan

Ulf Björkman 3 februari, 2018

logga_jsm_2018

  • Fredag 9/2 Konstsnöspåret stänger 21.00 för spårpreparering
  • Lördag 10/2 Konstsnöspåret stänger 21.00 för spårpreparering

Se arrangemanssidorna för information om JSM 2018 Jönköping.

JSM Längdskidor 2018 arrangeras av IF Hallby SOK under perioden 14-18 februari vid Hallbystugan. Välkommen som publik att titta när våra framtida stjärnor gör upp om mästerskapsmedaljer, och välkommen att prova våra mästerskapsbanor.

Arbete med att iordningställa tävlingsarenan pågår under helgen och dagarna före tävlingarna. Spårarbete m.m. förekommer runt hela JSMs bansträckning under perioden och kan tidvis vara avstängt. Konstsnöspåret är till stora delar avstängt under tävlingarna, officiell träning och för spårarbete. Kolla under hemsidan Spårstatus för aktuell information om vad som gäller, och vilka övriga spår som är öppna.

Välkomna till Hallbystugan och JSM 2018!